Back to All Events

Maldegem

4 kinderen.JPG

In Maldegem worden in de 'Week van de Zwinstreek' (eind september) een aantal activiteiten georganiseerd rondom de Dodendraad. Daar helpen zo'n 100 tot 150 leerlingen met het planten van de krokussen. Drie wijkschooltjes planten ook wat witte krokussen bij de school, zodat ieder jaar, als ze uitkomen, daar het verhaal van de Dodendraad verteld kan worden.
De krokussen zullen waarschijnlijk geplant gaan worden langs het Grenspad en Fortunapad, liefst in samenwerking met de Nederlandse gemeente Sluis. Eventueel ook in Middelburg langs de Meulekreek en langs het Lapscheurse Gat.
Ook wordt er nagedacht over een samenwerking met Sint-Laureins om krokussen te planten langs de Vlotweg. Op zondag 23 en 30 september kunt u onder begeleiding van een gids fietsen langs het voormalige traject van de Dodendraad.

contactpersoon: Piet de Meester + 32 9 218 76 47‬

Earlier Event: September 26
Sint Laureins
Later Event: October 1
Maasmechelen